Hallilla taas tänään. Karppa on viikolla jutellut, että Lassella olisi AVOn liikkeet aika hyvin hallinnassa noutoa lukuunottamatta sekä paikallamakuuta piilossa. No nyt näin ne itsekin..

Aikas hyvällä mallilla, ei voi moittia. Hyppyä ovat pari kertaa tällä viikolla tehneet, ja kympin arvoinen suoritus oli (kuulemma taas) tänään. Siinä ei ongelmaa tällä hetkellä. Luoksetulo pysäytyksellä on hyvä, Lace pysähtyy niin äkkiä kuin kintuistaan kykenee kun vauhti on luja. Mutta aavistuksen terävämmäksi voi sen saada vielä. Kaukot on tosi kivat, tekniikka oikea ja nopeus hyvä. Jonkin verran ennakoi maasta istumista, tässä täytyy myös olla tarkkana ettei tule tavaksi.  Seuraamisessa ei näy ONNEKSI merkkiäkään jalkojen varomisesta kokeen tallomisen seurauksena. Siunattu koira, kun et ottanut siitä hernettä nenään! Kari hioo nyt muutenkin omia käännöstekniikoita edelleen, monta kertaa se on hidastettuna kelannut koevideota ja pohtinut ja analysoinut. Videot ON oiva apu tässä hommassa, niitä katsomalla oppii niiiiin hyvin. Paikallamakuussa oli varman oloinen kun Kari käväisi piilossa (taisi olla parikymmentä sekuntia tai jotain vasta) Siihen vaan nyt varmuutta ja sitten häiriöt mukaan. Joo, siis se nouto on vaiheessa... se luovutus, se luovutus.. mietitään tätä vielä miten. Yritän tarjota erilaisia ratkaisuja täällä "kotikoutsina"...

Farkku oli taitava poika tänäänkin! Meillä oli hyvä fiilis, kivaa ja opettavaista - ja paljon lihapullaa :) Rakastan tuota mun mussukkajätkää niin! Edistystäkin tapahtui. Otin ohjattua, tunnaria, seuraamista, liikkeestä istumista sekä paikalla seisomista mun kiertäessä koiran vasemmalta puolelta, tai oikeastaan missä vain. Yllättäen nimittäin tässä huomasin jossakin aiemmassa reenissä horjahtamista. Nyt pysyi jalat kuin liimatut, mutta pää kääntyili mutkalle :)

Anni ja Nelli oli reenaamassa myös, joten lähdettiin vielä kunnon lenkille tänne meille (Kari kävi kyllä aamusta jo tunnin lenkin koirien kanssa...). Ruoka siihen päälle, ja sitten pots lojoo, mutta autoon, kun vietiin Anni vielä kotiin, Matkalla käytiin pesettämässä auto. Kun Fado oli ainut jolla oli tehopesusta kokemusta muuallakin kuin omassa kylppärissä, ostin varmuudeksi lauantaimakkaraa paketin, ja Anni syötteli sitä koirille takapenkiltä pahimman pesumyllerryksen ajan. Lace ja Nelli katsahtivat ympärille muutaman kerran, mutta jatkoivat sitten syömistä. Farkku ei tainnut ihan oikeasti nähdä muuta kuin sen makkaran :)

Kiva aamupäivä :) Nyt tuossa hellalla höyryää juuri uunista tullut lasagne, nami. Eilen kyllä menin ja ostaa täräytin kuntopyörän, jota olen kauan halunnut, tarvii kuntoilut nyt aloittaa, ja silloin jää kyllä tällaiset herkutkin.