Sikamaiset pakkaset! Missä ne ihanat leudot kelit on joilla päästiin pitkin metsiä ja mantuja ilman luihin ja ytimiin iskevää kylmää?! Takaisin ne tänne!

Taloakin täytyy näillä keleillä tarkkailla, ettei putket jäätyisi tms. Ja sitä puun kantamista sisään ja tuhkan ulos ... Hohhoijaa.

Tulipa täytettyä tässä 50 vuottakin. Ikäloppu mikä ikäloppu. Karseeta sekin :) :)  Hyöty siitä oli se, että tuli pidettyä se synttäripäivävapaa, ja kun se kerran oli torstai, otin perjantainkin vapaaksi. Tosin tänään duunailin päivällä useamman tunnin töitä...

Tarvi keksiä touhua näille pakkasilloille, joten me ilmoittauduttiin Poriin pallopaimennukseen. Kiitos vaan vinkistä Karkki!Ens keskiviikkona startataan. Saas nähdä, kun meillä on tuota oppimishistoriaa aikamoisesti pallon kanssa takana, pysyvätkö koirat maan kamaralla... nyt kokeiluissa ne ainakin pyrkii kiipimään pallon päälle kovin innokkaasti :) Mutta joo, ihan hauskaa varmaan. Muuten on temppuiltu, piiloteltu ja leikittysekä naksuteltu kotosalla - sitä palloa, kapulan pitoa ja muuta pientä. Fadon kanssa olen päättänyt aloittaa tunnarin ihan alusta, tällä hetkellä naksutan sitä kun se EI iske tunnarikapulaan kiinni, Lacen kanssa työstetään sisäsiistiä kapulan pitoa vietin välissä. Hehee, siinä mamalle totista touhua :)

WP_20140123_024-normal.jpg

WP_20140123_046-normal.jpg