Vallan meinasin unohtaa Fadon synttäripäivän! Onneksi on kummityttö joka muistaa muistuttaa tärkeistä asioista :))

Onnea Fado, mikä-mikä-mies, miesten mies!1171768.jpg

Onnea myös sisaruksille! En hevin unohda sitä jännitystä, jolla Fadoa, Flintin poikaa, maailmaan odotettiin.... Hyvin kasvatti Aino-äiti poikansa, avoimeksi ja hyväsydämiseksi ;)

Synttärin kunniaksi hallireenit Kita-kamun ja laumansa kera, ja Fado sai vähän irrotella ekstraa: A, puomi, putkea ja keppejä, voi että oli miekkonen onnessaan! Tokossa ruutu, paikkaa ja matkaa, kumpikin koissu pyrki etumerkin  kylkeen... saatiin onnistuneitakin lopuksi. Fadon kaukoja testailin, ihan kelvolliset yhä. Lace alkoi kääntyä kaukoissa takapalkalla, ei hyvä, mutta sillä taas vauhti on sikkehieno. Tunnari laudalla Lacelle pari (vai kolme) kertaa, sitten yksi ilman lautaa (heti nousi kerran väärä ennen oikean tuomista), ja lopulta laudan kanssa viimeinen onnistuen. Lacella muutama pätkä seuraamista, ei kuulemma ole hassumpi paikka, mutta kontakti seilaa eteen, muhun, eteen, muhun... No, ei kai kukaan voi kävellä eteensä katsomatta ;D Lacelle ja Kitalle vielä 2 min paikkamakuu piilolla, ihan yes.

Synttärilahjana tehtiin ensin verryttelynä tokon päälle citylenkki, ja sitten vielä metsälenkki. Siinä se ilta menikin :) Paitsi että vielä harjasin läpikotaisin etenkin synttärisankarin - ja siitä lähti kassillinen karvaa... mitenköhän se näyttely ...

Iltaruokana sydäntä kermassa ;)) Ne hotkaistiin alta aikayksikön :)

ps. Citylenkillä törmättiin tosi ihquun pikkupoikaan, joka oli kaverinsa kanssa rullaluistelemassa. Koska koirat oli mulla irti, siirryin nurtsin puolelle että pääsisivät ohi rauhassa kun olivat aika vauhdissa. Mutta poijatpa pysähtyivät toljottamaan meitä, ja kun tultiin lähemmäksi, toinen kysyi: onko noi bortsuja? Kun kysyin mistä he tietävät, kyselijä kertoi silmät loistaen, että hänen isänsä on luvannut bortsun hänelle, kun hän täyttää 13 vuotta. Innostuin kertoilemaan mitä kaikkea poika voi alkaa koiransa kanssa harrastamaan, ja pojasta oikein näki miten onnellinen odotus hänellä oli :) Edellinen leonberginkoira oli perheestä kuulemma vanhuuteen lopetettu hiljattain.