Olipa aurinkoinen viikonloppu. Ainut huono puoli siinä oli se, että se on nyt takanapäin. Viime viikolla Lace pääsi kahtena päivänä työhön mukaan, kun hiihtolomat oli tyhjänneet toimistohuoneet lähes tulkoon väestä.  Pari päivää pidin hiihtolomaakin.

Keskiviikkona oli etsintäreenit, rakennusetsintä tällä kertaa ja paikkana monihuoneinen omakotitalo Lempäälässä. Hyvin meni molemmilta koissuilta.  Torstaina Lacella hieronta, sitä ennen käytiin lumihankikävelyssä. Myös eilen lumihangessa (nyt sitä vasta viimeisen lumisateen pohjalta löytyykin!).

Tänään aurinko vasta paistoikin, kun yhdeksän jälkeen aamusesta lähdettiin hakemaan Anni ja Nelli kyytiin mennäksemme katsastamaan turistina tokokokeen Kangasalle ja jännäämään A&N:n osallistumista. He nappasivatkin sitten 189 pist +kp eli koularin alosta, sijoitus 4. Upea juttu!! Muitakin tuttuja tuli paikalla nähtyä. Mukava päivä.

Että ihmettelit päivän otsaketta vai? En enää kyllä harmittele että Lace hoitelee meillä kissan virkaa niin hyvin myyrätouhuillaan: toissa yönä se pysäytti ulkoa sisätiloihin livahtaneen pienen päästäisen, yäääääk.  Mutta kiitos Lasse! Fado olis samassa tilanteessa saattanut vain vilkaista "ai kato päästäinen", kääntää kylkeä ja jatkaa kuorsaamistaan ..

Nyt on muutamana päivänä ollut temput vähän hiljaisella, mutta sitäkin enemmän ollaan lenkkeilty, ja tokoiltu on myös aika paljon. Fadon ruutu on vieläkin hyvä :) ja Lacen ruutua olen korjaillut lätkällä, se jää liian eteen - vaiheessa, mutta parempaan menossa. Lacen seuraamisreeni on ollut piiiitkiä suoria ilman omaa kontaktia koiraan (ääntä tai kurotusta), on tuonut parannusta. Kaukoissa edistää yhä maasta seisomaan noustessa mutta ei juuri muuten, tämä paikkauksessa takanamipalkalla. Yhtenä päivänä hallilla koitin liikkeenomaisena luoksetulon pysäytyksillä Lassella, ja se oli mainio. Ei reeniä, se on siinä. Mutta tunnari sitten onkin jotain ihan karseeta sillä... *tunnarireeniä odotellessa*, kukahan sen meillä aloittais ....

Lacen jalka tuntuu paranevan Rimadyl-kuuri loppui jo päiviä sitten, eikä ole ontunut. Nyt on kuntoutuksessa alkanut aika lisätä liikettä asteittain. Lenkit on pidentyneet vähän, mutta remmissä edelleen jos Fado on irti, muuten menee kiihdyttämiseksi :)