Olipa hauska ylläri tänään töistä tullessa :)

Lace oli pitkästynyt vähän, ja päättänyt lukea lehtiä päivän piristykseksi. Se oli selvästi miettinyt:  lukeako Voi hyvin -lehteä... ei... entäs Me Naiset ... no ei sekään niin innosta ...  (nämä oli lattialla lehtitelineen vieressä avaamattomina). Lopulta voiton oli vienyt Koiramme-lehti, joka oli myös täysin ehjä ja rypistymätön, vain siististi avattuna rahin päällä kohdasta "Mestaruuksien puolustajat juhlivat Tornion SM-kisoissa" :)) Voin kuvitella kuinka se on köllötellyt neitimäisessä asennossaan tutkailemassa tarkkaan, näkyykö kuvissa tuttuja ... - he hee !  

Olen muutaman kerran nyt unohtanut yläkerran rappujen portin auki työpäivän ajaksi. Niin tänäänkin, ja taas nousin mielenkiinnolla raput ylös tutkailemaan tilannetta. Ei mitään pahaa tehty tänään eikä aiemminkaan. Ainut jonka aina löydän, on muutama painauma mun sängynpeitossa kielimässä että siinä on uinuttu :)

Äsken käytiin iiiihana raikas lenkki pelloilla ja metsissä, aina kun pellolla pyöritään nykyään, miettii mamma lampaita  .. :) Fado jallitti taas järkyn suuria puunrunkoja maassa, ja yhtä se reppana siirsi mukanaan urheasti miltei puolet lenkistä. Metsän puolella puiden väleissä oli vähän välillä hankalaa, mutta isolla ärjymisellä kepakko sieltä puiden väleistäkin tulee :D Joskus vielä kyllä videoin sitä touhua. Mainittakoon että Lace kanniskelee kohta saman kokoisia puita ja yrittää saada Fadoa kiinnostumaan niistä :)

Samalla vauhdilla ja kuralla sitten leikittiin pihassa, nurtsi on paikka paikoin aika mutaliejua etenkin sateella. Vinkuleluhetki ulkosalla tällä kertaa - ei hassumpaa :)

"Vitsi, se SM-aksailu vois olla aikas kivaa..."