... pienen keltasirkun osalta. Kaksi kaunista sirkkua oli lentänyt avonaisen kasvihuoneen ovesta sisään, ja törmäilivät ikkunoihin yrittäessään sieltä ulos. Käskin koirat odottamaan ja yritin ikkunoiden ulkopuolelta ohjailla lintusia ulos. Toinen pääsi, toinen jäi kököttämään sisään, ja lopulta kun se ei liikkunut mihinkään, otin käteen ja siirsin ulos kasvihuoneen katolle, josta saisi siipien alle ilmaa helposti eikä katit heti löytäisi.. olipa surullista seurata, kun se vaan nökötti siinä, silmät ummessa ja huohotti, eikä mitenkään voinut sitä auttaa :(( Oitis töistä päästyäni menen katsomaan onko se vielä siinä...

Koirilla oli tosi jännää kun ne seurailivat paikaltaan mitä oikein tapahtuu. Lace oli silminnähden huojentunut kun tulin hiippailuni jälkeen takaisin ja vapautin ne. Sitten tutkittiin tietysti kasvihuone tarkkaakin tarkempaan :)

Soittelin lekurille, Fadolla ei onneksi virtsatulehdusta. En tiedä voiko hormonihoito auttaa eturauhasvaivoihin niinkin pian, mutta tämä miäs ressukka veti aikas rentona sikeitä yön, ja aamustakin vielä köllötteli aika lailla. Toisaalta Lacen tärppipäivätkin alkaa olla näillä tienoin kohta ohi.

Tänä iltana koitetaan relata tapahtumarikkaasta viikosta, nautitaan pihalla köllötellen kaikki toivottavasti aurinkoisesta - tai edes sateettomasta :) - illasta , ja koirat saa herkkuluita kaluttavaksi. Emme kaipaa enää yhtään enempää häppeninkiä tällä kertaa :)