Kovasti taas touhattu viimeisen päivityksen jälkeen...

Tärkein on tiistainen fysioterapeutilla käynti Lassen kanssa. Meilläpä on varsinainen hovihieroja, tuli nimittäin mukaan fyssarikäynnille meidän kanssa, että sitten hieronta soljuisi mahdollisten fyssarilöydösten kanssa hyvin. Arvostan tätä tosi paljon!

Tunnin vastaanottoaika venyi 2 ja 1/2 tunniksi. Fyssari otti Lacen tutkimisen tosissaan. Mutta vaikka Lasselta kuinka "murjottiin" kaikki paikat, ei kipua aiheuttanut mikään, eikä jumin jumia löytynyt. Fyssarikin oli vähän ihmeissään... mitään syytä siis jalan kipeytymiseksi ei keksitty täälläkään. Lihasepätasapaino etu-takapää-akselilla todettiin taas, ja se on kuitenkin verraten suuri, joten tartumme siihen nyt, josko se korjaisi tilannetta. Tuollaisesta lihaksikkaasta takapuolesta kuulemma olisi moni neiti kateellinen ;) Etupäähän saatiin vaikka ja mitä jumppaliikevariaatioita, ja käytiin ne perusteellisesti vastaanotolla vielä läpi. Liikkuvuutta Lasselta myös takaosasta ja rangasta löytyy - ehkä  vähän liikaakin? Siihenkin voi lihasreenillä sentään piirun verran vaikuttaa.

Kottikärrykävelyt on aloitettu jo ja alamäen viistokävelyä tehty kaksi kertaa. Tasapainolaudan lupasi Karppa meille rakentaa, ja jumppapallollekin opittiin uutta käyttöä. Katsotaan keväällä mitä ollaan saatu etuosan lihaksille aikaan.  Mutta nyt siis yhä iisiä liikuntaa jonkin aikaa. 

Fado oli erittäin herrasmies koko fyssarilla olon ajan. Välillä se heilutteli heiheitä sivummalla, jos vaikka sillä saisi Lacen lihastemppuihin tarvittavista nameista osan :)