Haettiin Anni ja Nellukka eilen meille viikonlopuksi.  Nyt on sitten reenailut reenailtu, ja tokokoe koitti. Eiköhän Lacella alkanut parahiksi juoksut, ja koe jäi väliin! Karppaa harmitti hiljaa paljon! Olisivat voineet saada luokkavoitonkin, sillä taso ei AVOssa ollut kovin korkea (ei yhtäkään ykköstulosta).

Farkkupojan kanssa meillä oli tosi hyvä fiilis koko päivän. Tiedettiinhän me, että reenit on jääneet johonkin monen päivän taakse, eikä tunnaria ja ruutua osata vielä ollenkaan. No, me hulluteltiin sitten muitakin liikkeitä monella lailla vinoon (kaikki on  videolla tallella), eikä päästy edes kunnon pisteille , öhöm... Paikallamakuu 9, kun Fado nousi istumisessa inasen vinoon. Ei oo ikinä pongahtanut niin villisti ylös tossa liikkeessä, höh. Seuraamisessa melkein kaikki perusasennot falskasi... yhdessä pysähdyksessä Fado ei istunut ollenkaan... mutta seuraamisen paikka, etäisyys ja kontakti kuulemma tosi hyvät, niistä oon iloinen. Nollat tuli tunnarista ja ruudusta. Tää oli jotenkin hassu koe, kun vieläkin on hyvä fiilis, vaikka pisteissä mentiin perseelleen :) Fiiliksen reenauskisana tää oli erinomainen. Kai se sitten näkyi uloskinpäin, kun tuomari (Juhantalo-Kakkola, vaikka joskus vannoin etten sille enää mene...) lopuksi kehui "ohjaajaa ihanaksi" ja "käskytystä ihanaksi", ja totesi että "selvästi näkee, että ohjaaja nauttii koiransa kanssa tekemisestä". Fadollakin tuntui olevan ihan hauskaa :)) Ei se mokaaminenkaan hassumpaa ole, kun ei ota liian tosissaan :))

Anni ja Nelli joutuivat odottamaan omaa koettaan lähes koko pitkän päivän, ja se näkyi Nellin suorituksessakin, se oli vähän jo naatti :) Mutta paikallamakuu taas loistava kymppi, jes! Niin juu, alokasluokan paikallamakuun yksi ryhmä menikin täysin farssiksi! Pari koiraa ryhtyi totaaliseen leikkiin keskenään, ne riekkuivat lopulta ympäri kenttää ja sen ulkopuolellakin, eikä ohjaajilla ollut minkään valtakunnan kontaktia niihin. Tuomarin sihteerin piti namipussin kanssa pyydystää koirat. Hmmm...  Onneksi A&N oli vasta tuota seuraavassa ryhmässä!

No, nyt odotellaan Lentsun oppeja, siitä sitten tavoitteeksi ottaa VOI ihan tosissaan, viimeistään elokuussa. Lacelle katsastetaan koepaikkaa mahdollisimman pian juoksun loputtua.