No hojaa, ei me sinne Oreniuksen kurssille jääty renkaaseen tai mihinkään muuhunkaan esteeseen nalkkiin, vaikkei päivityksiä olekaan hetkeen tänne lisätty J Kesää on otettu niin uurastuksella vastaan, ettei ole ollut (muka) aikaa blogiin… Aina jos vain oon jaksanut, olen tuunannut pihaa, mutta missään se ei välttämättä näy L.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Oreniuksien kurssi oli tosi antoisa. Kari ja Lace reenasivat monenlaisia uusiakin reenauskuvioita, ja saivat onnistumisiakin kivasti. Täysin uutena esteenä pituus. Anna ja Juha totesivat neidin aika säpäkäksi pimuksi reagointiensa kanssa. Lace kyllä lukee esteitä hyvin, ja irtoaa kivasti. Hyvä pohja kuulemma. Kyllähän Juhaa vähän varmaan lämmitti Lassen näkeminen, ja pitkään lopussa juteltiin vielä niitä näitä Yokosta ja tästä pentueesta ja – Lassesta ... Kuvia kurssista:

 

"Helppo rata...tohon valssi, ja tuolta putkeen..."

1605648.jpg

 

"Jihuuuuuu!"

1605657.jpg

 

"Jos kuitenkin meen tästä lähimmästä putken päästä..."

1605658.jpg

 

"Musta tulee isona agilitaaja". - Syötävän suloinen polski Vale, 4 kk 

1605652.jpg

 

 

Muuten viikot on menneet Lassen juoksussa, joka on nyt onnellisesti ohi ja rauha taas Fadolla – ja meillä. Aika kivuttomasti se kyllä meni, ei ihmeemmin taaskaan hermoja raastettu.

 

Paljon on tavattu kavereitakin. Anja&Sin ja pikkuinen uusi tulokas Pray kävivät, Bonoa on nähty parikin kertaa (Oreniuksen kurssilla ja meillä kävivät eilen), Marika ja Lily kävivät myös eilen kyläilemässä kun olivat lähellä maastokokeessa, ja Miaa&Ainoa&Spicea nähtiin eteläpuistossa kisoissa jokin aika sitten. Jarikin poikkesi toissailtana pikapäin. Kiva oli nähdä teitä kaikkia, kaverit, ja kiva kun kävitte meitä treffaamassa! Mahtoiko tästä listasta puuttua joku… no ainakin Anni ja Nelli, niitä meillä on ikävä kun ei olla pitkään aikaan nähty!

 

Manukin saatiin miehen ikään viikko sitten sunnuntaina J. 70-vuotiskekkerit vietettiin Koivion kesäisissä maisemissa, kuohuvien ja mahdottomien herkkujen kera. Kivat juhlat, kiitos!

 

Etsintäreeneihin päästiin myös jo vihdoin viime maanantaina. Fadolla meni kohtuullisesti, Lacella oli aika lailla hukassa koko homma pitkän tauon jälkeen. Mutta en jaksa murehtia!

 

Kari on ollut viikon lomalla, koirilla on ollut siis luksusta, kun ovet on olleet auki pihalle miltei koko ajan. Kävivät yhtenä päivänä uiskentelemassakin. Lace ja Kari on menossa kesäkuun lopussa AVOn kokeisiin. Hienossa jamassa liikkeet jo nyt. Me ollaan Fadon kanssa tokon suhteen vaan lällätelty J Leikitty on ja temppuiltu sitä sun tätä, ja kivaa on ollut, mutta ei oikein minkäänlaista inspistä itellä ottaa reenaamista "tosissaan". Kun ei niin ei. vapaa-aika on mennyt puutarhan nyppimisessä, ja koirat on nauttineet mukana pitkät päivät ulkona.

 

Tänään innostuin vähän ja tein ylläriruudun Fadolle. Rakentelin salaa, ja jätin ruohon sekaan lelun. Toin ruudun suuntaisesti koiran, lukittiin ruutu katseella  – ja sitten menoksi. Meni tosi lujaa ja varmasti, luotisuoraan ruutuun. Seuraamista reenattiin myös, ja erikseen pelkkää perusasentoa otettiin eri suunnista, reilu palkka onnistuneesta sellaisesta. Fadon motivaatio oli ylimmillään, ja meillä ilo myös! Kunhan leikittiin pitkin pihaa juosten päällepäätteeksi.

 

Niin juu ja harjasin Fadon läpikotaisin aamupäivällä, ja sen päälle – pesin koko hurtan. Oikein shampoolla. Kerran ennemmin elämässään pesty noin, viime kesänä kun piehtaroi siinä sianpaskassa J

 

Meillä on kummallakin aika kiivastahtista työntekoa ennen lomia vielä. Mutta lomatkin jo häämöttää kyllä … Joka tapauksessa on kesä, ja se on ihanaa se!