<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään Lace sai oikeuden siirtyä sitten VOI-luokkaan TamSK:n tokokokeessa eteläpuistossa. Helle oli totaalinen, muttei se Lacen virettä juuri haitannut J Pisteitä 183,5, sijoitus 2. ja KP päälle (koiria luokassa muistaakseni 12). Tässä liikkeittäin:

 

Paikallamakuu 9. Tuomarin (Salokanto) mielestä koira meni maahan hitaasti. Karppaa kirpas, koska Lacehan töpähtää maahan kyllä vikkelästi, mutta Koo antoi käskyn selkeästi muita myöhemmin (mitä ei kyllä kannata tehdä…) Muuten ok. Tosin Lace istui IHAN vinossa sivulla jo liikkeen alkaessa, josta tietty tipahti myös vinoon makuuasentoon (Pöh). Luulinkin että tästä rokotettiin, mutta ei. Viereinen uros nousi haistelemaan ympäristöään kuono Lasseen päin, mistä Lace ei selvästikään pitänyt – ilme sen kertoi - mutta pysyi kun pappa oli käskenyt siinä pysyä.

Seuraaminen 9. Kuulemma vähän nykivää (?) välillä, muuten ok.

Maahanmeno 9.  Piste meni kun Koo vilkaisi olan yli menikö…

Luoksetulo 8,5.  Valui seisomisessa pari askelta (Lassen vauhtihan on aika reipas, joten ei ihan heti pysähdy), ja kun se "loikkaa" perusasentoon, se jää joskus vähän vinoon … :O.

Seisominen 9. Otti sivuaskeleen takajaloilla Koon palatessa, kuten aiemmassakin kokeessa. Huom. Koutsi on kyllä yrittänyt terästää, että seisomista pitäisi reenata paljon erikseen… ;)

Nouto 10. Mahtava vauhti, ja töpäkkää menoa. Pureskeli matkalla kapulaa, mutta ei lie tuomari tätä havainnut J Palautus sivulle onnistui hyvin, vaikka Koo oli kuulemma muuttanut sen edestä sivulle vain vähän ennen koetta.

Kaukot 10. Mukavan näköistä.

Hyppy 9. Istui hitaahkosti hypyn takana (?).

Kokonaisvaikutus 9. Itse olisin antanut kympin, tiätty J

 

Hienosti, mun rakkaat. Iso pokaali, kaksi ruusuketta, kp:stä lautanen ja ONEa 3 kilon säkki. Tervemenoa voittajaan!

Kotipihalla meitä odotti yllätysiltakahvivieraat, jotka läksivät puoli yksi - siksi vasta nyt näitä raapustelin J

- Ai niin, Lasse on taidettu ilmoittaa ihka ensimmäiseen viralliseen agikisaankin elokuun puolella...