Viikonloppu kului Vaasassa. Koirat nauttivat rapsutuksista vanhempieni sohvalla :) Lace on edelleen suuresti ihastunut isääni, ja kaivautuu yhtenään nojailemaan hänen kainaloonsa sohvalle tai syliin tuolilla. Isän ilmeestä näkee, miten mielissään hän on. Lauleltiin joululauluja pitkin iltoja (koirat ihmetteli sitä jollotusta aika lailla ;), ja herkuteltiin. Oli kivaa. Iloitsin, kun kuulin että veljentytär Karoliina luultavammin muuttaa pian Tampereelle! 

Lauantaina nähtiin pitkästä aikaa lapsuudenystävääni Ninaa ja saksanpaimenta Taikaa, huisin kivaa! Tehtiin lenkki Wanhan Sataman perämetsissä, aavemaisessa sumussa, lumettomissa maisemissa. Koirat nauttivat suuresti, ja mulla ja Ninalla juttua riitti. Nina kertoi Vilanderin käynneistä, opin paljon taas kuuntelemalla. Toivottavasti saadaan pian Nina ja Taika kylään meille!

Haa, meidän Nisse (Nissan) meni katsastuksesta läpi. Karppa on tehnyt siihen kaikenmoista asiantuntevaa remppaa. Tässä kuva Nissestä, etsintäreenien "kuljetuskaluston keulakuvasta":

Kuvassa vasemmalta Päivi ja jälkikoira Viivi, Kata ja Merja. Fado istuu Karpan kanssa etupenkillä :)1171733.jpg