Onpa ihana keli ollut tänäänkin, päästiin meidän lähimetsään reippailemaan taas kuten eilenkin Annin ja Nellin kera. Oltiinkin sitten puolitoista tuntia reissussa. Reipasta. Sen päälle vielä naksuteltiin pallotellen, kapuloiden pitoa ja Fadolle ryhdikästä perusasentoa noudon alkuun, ja vielä ruutuakin tehtiin. Hauska päivä. Nyt lämpiää sauna, sinne kohta emännän mieli.

Reenailen vähän videoita näillä teknisillä vempaimilla, nyt kun on puhelin jolla semmoisiakin saa duunattua. Ehkäpä tämä näkyy teillekin? Videolla on tavis maaseutukävelyä. Tai ei ihan, sillä matkassa on mukana Neiti Ainaonnellinen häntänsä kanssa. Motto on varmaan "Tää on niin hauskaa Fado sun kanssa"" :) Tässä se ei niin kovasti pussaile Fadoa kun normisti tekee:

http://www.youtube.com/watch?v=thUQFhGIYUM&feature=youtu.be

Kyllä oli taas hajuja metsä täynnä. Aika vakavaa porukkaa paikka paikoin. Tuossa metsässä kyllä liikkuukin kaikenmoista, ilveksistä ja ketuista vähän isompaankin varmaan. Löydettiin tämmöinenkin setti

WP_20140126_035-normal.jpg

Tämä vaikutti ihan tuoreelta meiningiltä, mutta ihmetytti se ettei ympärillä ollut minkäänlaisia jälkiä lumessa... IHan kuin joku ois taivaalta käsin teilannut tuohon pienemmän linnun...? Mielenkiintoista. Sulkia oli siellä täällä kauempanakin, mutta lumi aika lailla koskematonta.

Googlettelin tänään huvikseni poikaa, joka oli nelivuotiaana mun paras kaveri hetken aikaa, kunnes heidän perheensä muutti muualle niiltä huudeilta.Taisin löytääkin hänet facebookista :) Aika hauskaa. Vielä arvon, laitanko viestiä menemään. Bongasin myös hänen siskonsa, joka oli parisen vuotta mua ja tätä Kenneth-poikaa nuorempi. Voishan se olla kiva heittää heille kumpaisellekin viesti, vieläkö minut muistavat :)

Nyt saunaan. Smoi!