Vaikka mitä kivaa taas päivitysten välillä touhuttu. Normaalien temppuilujen ja tokoilujen lisäksi viime keskiviikkona pidettiin etsintäreenit meillä. Elmolla oli etsintävuoro, joten kahlattiin oivan aikaa tuolla pellolla uppohangessa Saria ja Tiinan etsiskellen. Lacella otin sitä ilmaisua taas, neljä toistoa, ja mun söhellykset pois laskettuna meni oikein mainiosti! Heti ekalla lähti vauhdikkaasti ilmaisemaan ilman minkäänlaista kutsua. Kehuin joka kerta taas matkalla mun luo. reenikavereiden vinkistä kokeilin jättää mun luona namipalkan pois, ja homma pelitti vielä paremmin. Palkka päästä näyttämään missä eksynyt luuraa näyttää riittävän Lacelle mainiosti. Eli satunnaistetaan tätä.

 

Fadolle kolme mm:ä, yksi viemäriputkeen (tai, no, kannen päälle sinne renkaaseen ;), yksi ladon taa ja yksi kasvihuoneeseen. Into oli kova, mutta myös ilmaisemaan, hyvä juttu! Viimeisellä tuumas muutaman sekunnin ennen kuin tuli. Palkkana munajuustoa ja nakkia. Kivat reenit.

 

Perjantain jälkeen ei olla enää päästy hankikävelyille, hankikanto on vain sen verran kovaa, että joka kolmas kerta kävellessä tassu lävähtää läpi. Kokeiltiin perjantaina sitä, mutta käännyttiin jo viiden minuutin päästä takaisin, säälitti koissujen tassut. Ja voi nenä, siinä ajassa oli jo Lassen etujalkojen iho edestä heti rintalihasten alapuolelta raapautunut ihan punoittavaksi. Se siitä siis. Fado nyt piupaut välitti jostain hangen kovuudesta, sillä oli vauhti päällä ja hyvin luistiNauru

 

Ruutureenit jatkuu suotuisissa merkeissä, Lacella lätkällä paikka parantunut edelleen, Fadolla löytyy jo tuoreeseen ruutuunkin lähetettäessä 95%:sti oikea paikka. Hyvä mamman mussukat!