...muutamia päivityksiä: Kohennettu Lace ja Fado-esittelyjä tekstien ja kuvien osalta, sekä linkkilistaa täydennetty.

Hallireeneissä tänään vain Kari kummankin koiran kanssa. Aksaa, jotain ohjausjuttuja, kontaktiakin muistaakseni, sekä noudon pitoreeniä Lassen kanssa sekä kokeiluluontoisesti ekan kerran täyskorkeeta hyppyä (siis yhtä). Ensin mentiin alta, sitten lisättiin rima puoliväliin, jonka jälkeen rimojen välistä (eikä tippunu rima :). Sitten taas yksi rima lisää täytteeksi, ja johan äkkäsi mistä oli kyse. Kepit mentiin kuulemma läpi asti, ja ilman verkkoja, tosin ohjausapua tarvittiin, mutta kuitenkin (oisko tekniikka sitten nimeltään vaikka Karppatyrkkäystä ;D). Fadon mennessä keppejä Lasse oli käynyt kuumuuksissaan Karin käteen kiinni... oli saanut aika hatkat. No, mitäpäs pitää molemmat koirat kentällä yhtä aikaa.

Karppa sais ite kirjottaa niiden reeneistä, tulis paremmin puitua. Sillä vaan ei oo aikaa kun - jos se on kotona - se asuu meidän autotallissa ja sieltä on aika matka tänne päärakennukseen.

Mun koivesta ei oo vieläkään oikein mihinkään. Astun sillä jo varovasti käppäillen, mutta eipä totisesti huvittais juoksuaskelta ottaa :( Ajankuluksi olen tänään hoidellut koirien kynnet, korvat, harjaukset ja tassukarvojen leikkuun. Kynsi per nami, tassu per neljä namia. Olipa herkullista puuhaa. Lisäksi Fadolle peukku-rilli -temppua ja nouton pitoreeniä. Jälkimmäinen tuntuu olevan tosi hyvin hanskassa nyt! Teen sen siis jo lyhyenä noutona, kapula meidän välissä. Fadon ilmeestä näkee että se äkkää mitä halutaan, ja se toimii myös. Ainakin tähän saakka ...  Lasse sai reenata tassujen antoa vuorotellen sekä suunnista vasenta. Juustopiilotustakin tein kummallekin. Ei vaan tahdo löytää tarpeeksi haastavia piiloja, kun nuo löytää kaikki heti salamana.

Jokos kerroin että ilmoitettiin tokokokeeseen kummatkin koirat toukokuulle (vähänkö laiska, en jaksa edes tsekata lukiko se jossakin jo!).