ei ollut edistystä tapahtunut... tänään oli mattojen lisäksi löydetty ihan vahingossa olkkarin lipaston päälle, avattu cd-radion kansi (no Lassehan tietty vaan tsekkasi onko koneessa vielä Zen Cafen levy ... ;). Olipa siellä trapetsitaiteillessa tiputettu yksi Iittalan kivituikkukin - onneksi ehjä! Ja onneksi oli koirakin ehjä. No vähän meidänkin syytä tässä on, kun oltiin jätetty houkuttimeksi sellainen pikkupöytä ihan lipaston viereen, siitä oli niiiin helppo vain astahtaa lipastolle... Voi hitsin hitsi. Arggh.

Mulla meni tänään ylitöiksi, ja huomenna on TSE:n vuosikokous, joten kaksi iltaa on koirat Karin hoteissa. Tänäänhän ne oli jo kerenneet valosan aikaan metsälenkille. Näyttävät koirat olevan suht väsy ja tyytyväisiä tällä hetkellä.

Kevään merkkejä, kun kasvit alkavat löytyä jo lumen alta. Pian pääsee puutarhahommiin , hehee. Ja kivasti jo häämöttää Lacen vuorenkilpimerikin tuossa pihan penkereellä lumen alta, sen viime kesän parhaimpia harrasteita oli siihen heittäytyminen ...

Tiesittekö muuten mistä helmikuu on saanut nimensä? - Puun oksien jäähelmistä, joita syntyy kun suojasään jälkeen pakkanen taas äkkiä kiristyy.  Helmikuu on perinteisesti vuoden kylmin kuukausi. Vanha kansa odotti innokkaasti ensimmäistä sydäntalven suojaa, joka usein koetaan helmikuussa, koska siitä laskettiin olevan 200 päivää rukiin tuleentumiseen. Tällainen historiapläjäys :)