Innostuin restauroimaan rähjää kasvihuonetta vähän ulkoapäin. Maalia pintaan ja pari ruutuikkunaa uusiksi julkisivulta. Ei huono :) Vähän lurahti maalia nurmikollekin :D Pikku hiljaa tarkoitus laitella ulkopuolelta vähän nätimmäksi moista rakennelmaa kesän aikana, syksyllä sadonkorjuun mentyä voi sitten maalata sisäpuoleltakin. Kasvussa siellä on nyt seitsemän tomaatintainta (kasvavat kohisten!), basilikaa, timjamia, rakuunaa, persiljaa, tilliä, lehtisalaattia ja erinäisiä kesäkoristeita kuten koristekurpitsoja ja - ohraa :)) Muutama samettikukkakin on kesäkoristeena.

Mutta se hellunen: eilen illalla olin Takujen kolmosten kisoissa talkoilemassa, koirat keplottelin mukana, autossa, häkissä, jaloitellen välillä. Ei sekään ollut vielä "hellusta", tosi kivaa kyllä. Mutta voi mikä tapaaminen koettiin: Yoko tuli vastaan tiellä, ja Lace tapansa mukaan kaartaen ohi, "öyks, koiria, kierränpä ohi ... ". Kunnes: ohi mentyään sen nenä nousi, sitten nopsa käännös Yokon perään haistelemaan, sitten alkoi häntä vispata ja sitten ilmestyi Lacen kuonoon leveä hymy... joka kesti... ja kesti ... Voi suloista miten riemuissaan se mielisteli omalle mamille! Siinä sitä sitten Jounin ja Isabellen kanssa - hymyiltiin myös :) Tää oli sitä "hellusta" :))))) Yoko oli jo vähän vaivaantunutkin välillä moisesta riemusta :)

Yoko, Onyx ja Riimi kisasivat myös - ja monien muidenkin tuttujen menoa oli kiva katsella. Riimille ja Yokolle onnea onnistumisista, vitsit että oli Onskunkin meno vauhdikasta ja taidokasta! En malta odottaa viikon päähän kaikkien tapaamista!

Lampailla välipäivä eilen. Tänään taas lammastellaan. Toissapäiväisessä reenissä iloista oli se että Lace oli paaljon rohkeampi menemään aidan ja lampaiden väliin, pienellä tuella meni sinne muutamankin kerran edeltä ja sai tosi hyvin elukat irti aidasta. Hetkittäin pysyi myös hyvin omalla puolellaan kuljetuksessa ja meni siinä tosi maltilla.  Mun olis vaan pitänyt tajuta peruuttaa siinä vaiheessa taas ihan pikkusen ripeämmin :O Fadon kanssa liinassa, korvat oli muualla, joten taas keskusteliin aiheesta aika tiukasti :/ Lopussa nurkkareeniä, joka meni kohtuullisesti. Pää pitäis kääntyä kyllä lisää.

Agilitykärpäsen puremana taidetaan ottaa muutama tekniikkapyöräytys aksaa juuri leikatulla nurtsilla kotipihalla :) Sopivan viileä päivä siihen. Ja vapaata töistä :)

Iltalaitumella: