... semmoinen homma, että Stiga on talven jäljiltä korkattu. Heti törähti vauhtiin.  Siitä ilosta vedin muutaman varvin ympäri pihaa ja siksakia, jiiihaa! Heti kun on toko-kenttä ruohosta lyhyt (eli huomenna) alkaa ankara ruutu-kuuri. Nih! Tänään Aija auttoi meitä liikkurihäiriönä. Ja hyvä olikin siinä! Aijassa on kyllä käskyttäjän vikaa :))) Otin sivulla oloa (Lacen kanssa maassa, Fado istui) ja siitä Aija huuteli käskyä ja - eri käskyjä.  Nää verraten hyvin. Seisomisessa tahtoi muuttua asento helpommin kumpaisellakin. Lopulta herne pyöri ja se oli silminnähden palkitsevaa :)) Mainiota. 

Muutenkin oli kiva ilta, oltiin Minnan koruja ihastelemassa ja ostamassa Aijan kanssa, ja nähtiin Anneliakin samalla <3  Koiratkin sai tulla sisälle, mikä oli niistä tosi jännää, sillä lasioven takana köllöttivät talon kaksi jättikomeaa kissaa :) Etenkin Lace oli aika naulittu ovelle päin. Aika monta kertaa se tuli ilmoittamaan mulle, että "täällä päin, tules kattoon".  Minna oli leiponut vaikka ja mitä, ja kaikki gluteenittomia herkkuja!! Kiitos Minna, <3 Tiedän mikä vaiva jauhottomuudessa on miettiä, sellaiselle,  joka ei joudu päivittäin asiaa funtsimaan.

Kotimatkalla  kyläilemästä poikkesin vielä tekemään paikallamakuut Lielahden Cittarin lasioville (=pääsin piiloon). Sopivasti ihmisiä kulki koiran takaa ja sivulta aina silloin tällöin, kärryjen kanssa etc. Lacelle kolmen minuutin makuu + toinen varttisekunti, kumpikin loistava. Oli tosi skarppina koko ajan. Fadolla myös täydellinen parin minuutin paikka. Seurautin myös muutaman pätkän kumpaakin, oikein hyvää menoa. Palkkana oli poikkeuksellisesti lelu tällä kertaa (namit oli loppu). Muutama sivullenousu maasta Lacelle. Silloin tällöin vielä löytyy vino perusasento, mutta usein pyrkii jo korjaamaan itse.

TSE TSE reeneissä keskiviikkoiltana oli meidän ryhmän hälyreenit. Eli sai taas harjoitella näyttelijäntaitojaan :) Kadonneen suunnistajapojan äitiä näyttelin ihan sujuvasti, eksyneenä metsään kun lähti poikaansa etsimään. Mukavat reenit - eikä ainoastaan siksi, että loppuivat järjelliseen aikaan :)

Edit.
Tulee joskus luettua kirjoittamisen jälkeen näitä tekstejään. Näistä mun teksteistä voi totisesti vetää vaikka mitä käsityksiä. Vai miten monella lailla voisi tulkita esim. lauseen "... poikkesin tekemään paikallamakuut Cittarin lasioville." Haha!