Siinäpä sitä otsikossa meidän tekemiset pääpiirteissään. Karppa on tehnyt ansiokkaasti aamulenkkejä, joten mä olen löffäillyt aamut. Eilisaamuna täytyi tietysti katsoa mm-tunnelmat uudestaan tv:stä, kun maksit oli vuorossa. Itku meinasi tulla aina kun Lassen ikioma äippä näkyi ruudussa. Ja siinä vaiheessa vierähti kyynel myös, kun hidastetusta pätkästä Jaakon maatessa mahallaan kentällä pystyi huulilta lukemaan Zenille sanat "hyvä tyttö", ennenkuin nousi ja koppasi tyttönsä syliin ...

Viimeksi tänään kotireenit Farkun kanssa, kun Lasse&Koo oli Mouhijärvellä agireeneissä. Ruutua naksuttelin. Fado sekoaa kun otan ruutumerkit käteen, juoksee jo valmiiksi keskelle nurtsia odottelemaan :) Ensi kerralla täytyy tehdä ruutu salaa taas valmiiksi. Joo, ruutua monta monituista lelulla suorapalkaten, hyviä suurin osa. Lopuksi yksi ruudun loppuosa, seuraamispaikka löytyi tosi hyvin. Tehtiin myös seuraamista, erinomainen vietti ja erinomaista seuraamista. Innostuin reenaamaan myös seuraamisen käännöksiä, kokeilin vasemmalle käännöstä vähän uudella askelluksella. Fado oli nopeasti mukana juonessa. Kaukojakin tehtiin, läheltä ja kaukaa, hyvät. Luoksetulon loppuosaan keksittiin ihan oma leikki: hiivin vähän matkan päähän ja kutsuin, heh, jätkällä oli hauskaa ja mulla myös! Ja kummasti luoksetulot nopeutui kerta kerralta ;) Sivulla peruuttaminen menee nyt tosi makeesti jo. Piti tehdä tunnariakin, mutta pimeys tuli häiritsemään. Mutta ohhoh, mehän tehtiin siis vaikka mitä kuitenkin. Tiätty myös leikittiin vain, jättinarulelua reviteltiin, ja oltiin kumpikin ihan kurassa. Vielä on tarkoitus venytellä Fado ennen nukkumaanmenoa, Lacen jo venyttelinkin agin jälkeen. Eilen oli harjaus-, kynsienleikkuu- ja muu hoitoilta.

ps. Lasse on napsinut/nyrkkeillyt aika monta myyrää hengiltä pellolla viime aikoina. Sillä on niin suuret korvat, että niillä kuulee myyrät hyvin :) Voikohan koirat sairastua myyräkuumeeseen? Emännällä se riesa on onneksi ollut, eli on immuuni moiselle. Isännästä kannan välillä vähän huolta, sellaisia pusuja se neiti Näpsän kanssa vaihtelee ;)