Äkkiä tämäkin syksy menee eteenpäin. Huomaamatta touhun tiimellyksessä on perennat nuupahtaneet ja maisema niin paljon syksyisempi.
Mun syyskuu on sisältänyt sopivassa suhteessa paimentelua, ystävien tapaamista, tokoharrastuksia ja Viron reissukin tuli tehtyä asiakkaiden kanssa.Tanja, Enne, peppi ja Miina tulivat asustamaan taloa siksi aikaa Fadon seuraksi. Lace meni Annin perheen hoitoon Ryydynpohjaan - tiukimpaan karvanlähtöaikaan, huaaah. Hän olikin laittanut ranttaliksi siellä ekana päivänä. Näin, heh :

 

 Erityisen kiva oli tavata pitkästä aikaa Fadon lapsuuden ystävää Juhania perheineen. He olivat naapureita Ryydynpohjassa aikanaan. Tapaaminen oli iloista jälleennäkemistä täynnä!

Virossa vierailimme Muhun saarella Tihusessa vaeltamassa. Tihusen tilalla on" vaivaiset" 305 eestinhevosta, ja upeat vaellusmahdollisuudet. Ihastuin kyllä eestinhevoseen! Muhusta Tallinnan lähettyville Rita Kaunan vieraaksi, ja seuraavana päivänä Toominga-tallille tutustumaan. Tässä muutama kuva Tihusesta, suosittelen lämpimästi paikkaa:

Ystävämme Eevi kävi viime viikonloppuna meillä. Lace kulki vanavedessä kuin varjo kun kerran sai kunnon touhukaverin, ja Fado nukkui oikein mielellään hänen vieressään. Käytiin seuraamassa Takkujen agilitykisojakin parina päivänä. Olipa ikimuistoinen viikonloppu!


Lace vauhdissa joskus sen meidän ainokaisen Haminan näyttelyn jälkeen - kun sai
vihdoin sotkea :))  Kuva Iris Kieme.